Alle locaties zien Bel ons op: 0528 26 17 04 of mail naar info@bd-netwerk.nl

Leden en locaties

Op deze pagina vind je per BDN TEAM de bedrijven die lid zijn van onze organisatie. Wij concentreren ons vooral op bedrijven die gevestigd zijn in de noordelijke provincies.

Onze leden

Per provincie kun je zien in welke stad zich een BDN Team zich bevindt. Klik op het TEAM om de bij die locatie aangesloten bedrijven te kunnen zien. Momenteel zijn er ontwikkelingen gaande in de provincie Groningen. We zijn in Groningen stad begonnen met het organiseren van informatie bijeenkomsten voor een BDN TEAM Groningen en de eerste stappen zijn gezet. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Drenthe

BDN Assen
BDN Emmen
BDN Hoogeveen

Overijssel

BDN Kampen
BDN Steenwijk
BDN Zwolle I
BDN Zwolle II

Is er nog geen BDN team bij jou in de buurt, neem dan contact op met ons en wij staan je graag te woord voor meer uitleg over onze netwerkbijeenkomsten en de ontwikkelingen van BDN in jouw regio.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor meer uitleg over onze netwerkbijeenkomsten.
info@bd-netwerk.nl | kantoor: 0528 261 704 | Albert Monkel: 06 51 61 07 41 | André Klaster 06 47 17 74 20 | Robert Stenvert 06 53 50 89 02