Alle locaties zien Bel ons op: 0528 26 17 04 of mail naar info@bd-netwerk.nl

Netwerken volgens het BDN TEAMconcept

Een BDN TEAM is een netwerk van ondernemers en account/sales managers die actief zijn binnen het MKB. Ondernemers die onderlinge duurzame relaties hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor groei. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie. BDN netwerkbijeenkomst Zwolle

TEAM

Het woord TEAM staat voor: Together Each Achieves More. Het betekent dat je door samen te werken meer bereikt: groei bij de ondernemer, de onderneming en de klantenkring. Wij vinden dat je als ondernemer een groep mensen om je heen moet verzamelen die elkaar regelmatig ontmoet zodat je een sterke onderlinge relatie kunt opbouwen om op basis daarvan gestructureerd te netwerken. Binnen een lokaal BDN TEAM worden duurzame relaties gelegd, wordt de passie voor ondernemerschap omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontwikkeling van de leden en hun onderneming het streven.

Bouwen aan duurzame relaties

Het BDN TEAM verrijkt relaties en wederzijds begrip. Je ontwikkelt duurzame relaties voor het leven, op zowel lokaal als regionaal niveau.

Passie voor ondernemerschap

Zelfontwikkeling

De BDN TEAM bijeenkomst biedt een platform voor boeiende presentaties en discussies. Je leert veel van BDN leden met totaal andere ondernemingen, inzichten en persoonlijke ervaringen. Doordat vertrouwen het sleutelwoord van het BDN TEAM is, kun je al jouw uitdagingen en ervaringen delen om jezelf en mede BDN leden sterker te maken.

Een BDN TEAM bijeenkomst

Een BDN lid is om te beginnen lid van zijn eigen lokale BDN TEAM, dat tweemaal per maand bijeenkomt. Deze bijeenkomsten kennen een business gedreven start dankzij een korte informatieronde over actuele bedrijfsactiviteiten en de zoekvraag van leden. Wat volgt is een presentatie, workshop of bedrijfsbezoek, waarbij leden inzicht krijgen in elkaars meningen, kennis, werkveld en uitdagingen. Ieder heeft vanuit zijn eigen branche en denkwereld een unieke inbreng waar alle anderen van kunnen leren. Inspiratie staat voorop, wat volgt is vaak een discussie en feedback. Relaties worden zo verrijkt en verdiept.

Een BDN TEAMlid

Een BDN lid is altijd in beweging: voor zijn onderneming, mede-TEAMleden en zichzelf. Een BDN lid  maakt onderdeel uit van een lokaal TEAM. Je draagt je steentje bij door lokale en regionale relaties actief en op eigen wijze te verbinden met je TEAM genoten. Daarbij neemt jouw TEAM een gezamenlijk initiatief om lokaal andere ondernemers te ontmoeten. 

Kennismaken op een relatie-ochtend

Wil je kennismaken met de informeel zakelijke werkwijze van BDN, bezoek dan eens een BDN relatie-ochtend. Ervaar de sfeer van onze manier van netwerken en kijk of dat ook voor jou werkt.

Inschrijfformulier

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor meer uitleg over onze netwerkbijeenkomsten.
info@bd-netwerk.nl | kantoor: 0528 261 704 | Albert Monkel: 06 51 61 07 41 | André Klaster 06 47 17 74 20 | Robert Stenvert 06 53 50 89 02