Alle locaties zien Bel ons op: 0528 26 17 04 of mail naar info@bd-netwerk.nl

De Netwerk Boost

Marketing expert en oprichter van het Business Development Network Albert Monkel, presenteert tijdens de Netwerk Boost op inspirerende en energieke wijze de formule waarmee hij zijn eigen onderneming groot heeft gemaakt:
Maak ambassadeurs van je relaties!

Naast de beste adviezen uit de 6 jaar dat hij honderden ondernemers heeft begeleid in het vergroten van hun commerciële slagkracht, brengt Albert zijn passie voor muziek en dans mee de zaal in. “De Netwerk Boost is zowel voor de deelnemers als voor mij een feest”.
Film door Lex Olthof van 1TUBE: www.1tube.nl
Foto´s door Henrieke van Assen Fotografie: www.henriekevanassen.nl

Meer over de voordelen van de Netwerk Boost

Marketing expert en bedrijfsadviseur Albert Monkel, presenteert tijdens de Netwerk Boost de 4 staps methode voor het maken van ambassadeurs van je relaties. Deze methode heeft hij toegepast binnen zijn eigen onderneming en heeft daarmee in 4 jaar 12 vestigingen in Nederland geopend en honderden nieuwe klanten bereikt.
 
Tijdens de Netwerk Boost werk je de 4 stappen uit in het praktische handboek. Na afloop ben je niet alleen vol energie maar heb je ook alle ingrediënten in huis om alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk in te brengen. Sterker nog je gaat er al in de training mee aan de slag. Gewoon DOEN noemen we dat. Het effect is…….verbluffend.

Nieuwsgierig?

Voor slechts €65,00 neem je deel aan de Netwerk Boost en verander je voor altijd de koers van je onderneming.

Over ons

Albert Monkel
 
De Netwerk Boost is een initiatief van Albert Monkel. Albert is een ondernemer, bedrijfsadviseur, trainer, levensgenieter en natuurlijk netwerker.
 
De Netwerk Boost is jarenlang exclusief beschikbaar geweest  voor ondernemers die deel uitmaken van Business Development Network, dat Albert Monkel 6 jaar geleden heeft opgericht. Vele honderden ondernemers zijn sinds die tijd geïnspireerd en brengen met succes zijn werkwijze in praktijk.
Vanwege het succes van de training is de Netwerk Boost nu ook beschikbaar voor deelname voor ondernemers die geen lid zijn van het Business Development Network.
 
Het Business Development Network is een instituut voor Resultaat.
Ondernemers die lid zijn van het Business Development Network werken samen in een TEAM en vormen als het ware één groot bedrijf. Groei wordt gecreëerd door de structurele inzet van doelgericht netwerken en door middel van het geven van trainingen en bedrijfsadvies op het gebied van netwerken, marketing, verkoop, presenteren en social media.
Onze aanpak kenmerkt zich als energiek, stimulerend en praktisch. Onze trainingen bieden een combinatie van entertainment, diepgang, inhoudelijke kennis en persoonlijke ervaringen. Op deze manier worden de ondernemers gestimuleerd onmiddelijk in actie te komen om de opgedane kennis in praktijk te brengen.
Groei betekent bij ons: meer klanten, een succesvol bedrijf en persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer.
Deelnameformulier >

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor meer uitleg over onze netwerkbijeenkomsten.
info@bd-netwerk.nl | kantoor: 0528 261 704 | Albert Monkel: 06 51 61 07 41 | André Klaster 06 47 17 74 20 | Robert Stenvert 06 53 50 89 02