Alle locaties zien Bel ons op: 0528 26 17 04 of mail naar info@bd-netwerk.nl

Het BDN Team

Albert Monkel

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam geweest als manager van zowel commerciële als operationele bedrijfsonderdelen binnen grote ondernemingen. Daarbinnen heb ik achtereenvolgens functies bekleed op het gebied van sales en sales management, operationeel management, change & projectmanagement, customer care en het nieuwe werken.
Naast het boeken van resultaten heb ik de afgelopen jaren ook met veel plezier medewerkers, managers en ondernemers gecoached en getrained bij het vergroten van hun persoonlijk bewustzijn, het verbeteren van hun functioneren, het zetten van de volgende stap en het actief nemen van verantwoordelijkheid voor keuzes in hun (zakelijk) leven.
Ik heb het Business Development Network opgezet om MKB bedrijven te helpen meer klanten te krijgen door mond-tot-mond reclame toe te passen.

 

André Klaster

Na ruim 13 jaar succesvol in de automotive branche te hebben gewerkt op het gebied van sales, fleetsales en het begeleiden van een bedrijfsovername in deze tak van sport en altijd al aan de zijlijn trainingen te hebben gegeven aan groepen en individuen, werd het in 2008 tijd voor mij om van een bijzaak een hoofdzaak te maken. Als Teamleider van een 5 tal BDN Teams sta ik ’s ochtends voor verschillende Teams in Noord-Oost Nederland.
Mijn Teamleden inspireer ik op mijn eigen wijze maar volledig volgens de BDN visie. We helpen elkaar aan meer omzet, kennisdeling en groei en zorgen voor een goede balans.
Mijn jarenlange sales ervaring en capaciteit tot het snel analyseren van probleem vraagstukken maakt van mij voor veel ondernemers een prettige sparringspartner en klankbord.

 

 

Robert Stenvert

Ik ben 15 jaar werkzaam in commerciële banen, met name in de uitzendbranche. Eerst als Sales Executive in de buitendienst, daarna als vestigingsmanager en unitmanager verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van teams. Daarnaast heb ik trainingen gegeven en medewerkers gecoacht op het gebied van commercie, presentatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit.
Vijf jaar geleden heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen als recruiter en flexcoördinator in mijn eigen werving en selectiebureau. Daarnaast heb ik mij verbonden aan BDN als teamleider/trainer/coach. Tijdens de ochtenden sta ik als netwerkexpert voor de TEAMS en sparren we samen over waar ze elkaar bij kunnen helpen wat betreft omzetgroei maar vooral ook persoonlijke groei.

 

 

Esther Aarse

Ik heb mijn commerciële ervaring opgedaan bij diverse internationale productiebedrijven: van heftrucks tot gebakje, ik bracht het aan de man/vrouw in voornamelijk het middellandse zee gebied. Hier heb ik tevens mijn communicatieve en organisatorische vaardigheden kunnen fine-tunen. Service gericht handelen is voor mij essentieel.
Kennisoverdracht vind ik belangrijk. Ik heb daarom een aantal jaren Spaanse les gegeven aan volwassenen. Daarnaast zet ik mijn organisatorische en commerciële vaardigheden in voor de maatschappij in het algemeen en in het bijzonder ter verbetering van de positie van vrouwen en kinderen.
Al deze vaardigheden gebruik ik met veel plezier voor BDN. Ik organiseer alles op de achtergrond: van locatie tot training, van jaarplanning tot website, van nieuwsbrief tot boekhouding.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor meer uitleg over onze netwerkbijeenkomsten.
info@bd-netwerk.nl | kantoor: 0528 261 704 | Albert Monkel: 06 51 61 07 41 | André Klaster 06 47 17 74 20 | Robert Stenvert 06 53 50 89 02